6 tekens dat je je vrouw hebt ontmoet

De eerste maanden van relaties — Dit is een sprookje. Je bent verliefd, ook, alles is mooi en romantisch, alles in een nieuwigheid. Maar helaas gebeurt het soms dat na de periode waarin u onze dagmarteling doorbrengt, u nieuwe, niet erg aangenaam, dingen opent.

Ze begint te zeggen dat er iets mis met je is, probeert iets te repareren. Waar deze claims eerder waren — niet helder.

Dus om geen tijd door te brengen op een relatie met een persoon die niet bij je past, moet je een badkamer met ijs nemen en met een koud hoofd denken, of je nu echt hebt wat ze vraagt?

Is het waar dat je zo onaangenaam hebt dat je het moet veranderen, zodat alles in orde is? En misschien zult u uiteindelijk begrijpen dat het niet de moeite waard is om tijd en kracht door te brengen, omdat alles wordt gevraagd over, — niet zijn.

Beschouwt je hobbyonsense

En in het algemeen, je hobby’s — tijdsverspilling. U houdt bijvoorbeeld van tekenen. Je dromen niet over tentoonstellingen en kan niet erg goed trekken, maar het belangrijkste, wat vind je het leuk om het te doen. Dit is jouw manier om te ontspannen, af te leiden. Verhoog de creativiteit aan het einde.

Als ze zegt dat het niet serieus, stom is en in het algemeen, word je zo-zo, — Het is het waard om te denken. Tenminste het gebrek aan respect.

En, zoals je weet, hoor iets onaangenaam van een geliefde is altijd pijnlijker dan iemand anders. Als gevolg hiervan kan het gewoon je zelfrespect vernietigen. Je hebt het nodig? Denk niet.

En trouwens, het is niet de moeite waard om dezelfde munt te betalen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de hobby — Dit is een les aan wie mensen vrij van werk betalen.

Maar in het geval dat het gedrag te wijten is aan het feit dat u uw

broek veegt, werkt u niet en kunt u constant thuis zitten, het kan begrepen worden. Denk in het algemeen erover na.

Je bent niet in prioriteit

Want wat is echt belangrijk, er zal altijd tijd zijn. Bij gezonde relaties ben je voor haar in prioriteit, zoals zij voor jou.

Dit betekent niet dat beide moeten streven naar tijd samen te spenderen voor een dag. Je hebt een baan, je favoriete lessen, maar soms moet je wat gevallen weigeren ten gunste van het gezamenlijke tijdverdrijf. Jij bent bijvoorbeeld gemakkelijk te scoren naar een belangrijke match van je favoriete voetbalclub, omdat ik gemist en tijd met haar wil doorbrengen.

Het zijn kleine dingen, maar het ontwikkelt zich allemaal. Moet concessies doen. Als ze er niet klaar voor is — Uiteraard ben je niet in de eerste plaats voor haar.

Ze houdt niet van je geur

Maak meteen een reservering dat als je het niet voor jezelf geeft — Dit is ijdel. En het kan worden begrepen. Overdrijft het en stoor ook in je uiterlijk. Het praat over problemen met zelfrespect.

Maar als je geen problemen hebt, maar je frisse geur vindt het in principe niet leuk — het is niet je vriendin. Dom? Niet een beetje. Fysiologie — zoiets, niets kan hier worden gedaan.

Dit verschijnt echter vaak op de eerste poriën van de relatie, maar er zijn uitzonderingen. Let op het.

Ze houdt niet van je lichaam

Hoofdcriticus op zijn lichaam — Jij jezelf. Maar niet in woorden, maar in de praktijk. Als je jezelf niet leuk vindt, moet je het oplossen en niet alleen over praten.

Maar in het geval dat je tevreden bent met iedereen en, in principe, heb je een normale lichaamsbouw, en ze heeft bijvoorbeeld reliëf nodig — Het is niet jouw man. Het moet begrijpen dat niet alle kenmerken van het menselijk lichaam kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, en niet alles — nodig hebben. Echter, als je onjuist de relatie start — Het is het waard om te begrijpen dat dit op zijn minst aseksueel is en hoe het maximum schadelijk is voor de gezondheid.

In dit geval is haar kritiek nogal verbonden met zorg om u en uw gezondheid. Maar nogmaals, als je oorspronkelijk was, om in het lichaam te spreken, in het lichaam en slechts zes maanden later zei ze dat ze het niet leuk vond, de vraag rijst: waar ze eerder keek?

Ze wijdt jou

Kijkend in je mond, bevriest ze te wachten op je woorden. Immers, want haar houden ze van manna-hemel. En het is erg slecht omdat het alleen om twee redenen kan zijn: het is een ronde dwaas of op deze manier om je te manipuleren.

In het geval van de tweede — Ze kookt voor je tot de tijd ervoor, en uiteindelijk onderzoekt het je, zodat je constant je steilheid moet bewijzen.

Als dat is — Kom op. En in het algemeen is het niet de moeite waard om te zoeken. En als je het nog steeds nodig hebt — Heeft het niet nodig in Mama, die je wilt schreeuwen: «Kijk hoe ik kan!»

Ze is geïnteresseerd in gesprekken en geen zaken

Je chat met haar als vriendinnen, en jij goed. Het geeft niet om uw acties, het vermogen om een ​​beslissing te nemen in een moeilijke situatie. Ja, je hebt geen tijd om te demonstreren.

In theorie, zou het tegenovergestelde moeten zijn. Als het meisje een betrouwbare man in een man ziet, die in elke situatie kan vertrouwen, dan zal ze eerst hem waarderen. Als ze graag tijd met je https://sporters.zoekvinden.nl/ doorbrengt als een goede interlocutor — Hoogstwaarschijnlijk plant ze niets serieus.

Een van de tekens die jij «vriend», — Je hebt zelden seks.